Over mij

Ik ben Saskia Breinburg, osteopaat met werkgebied in Zaandam. Ik heb in het verleden negen jaar gewerkt als fysiotherapeut. Ik heb hier alle jaren veel plezier aan beleefd. Het was altijd mooi om te zien hoe beweging ervoor zorgt dat mensen kwaliteit van leven kunnen terugwinnen. Dit was mede de reden dat ik mijzelf verder wilde ontwikkelen in het veld en ook osteopathie ben gaan studeren. Hiervoor heb ik mijn diploma gehaald aan de FICO Osteopathy Academy in België. Ik ben sindsdien erkend osteopaat bij Osteopathie Veerkracht, aangesloten bij zowel de NVO (Nederlandse Vereniging voor Osteopathie) als de NRO (Nederlands Register voor Osteopathie).

DE BEHANDELING OSTEOPATHIE

Een osteopaat ziet de mens als geheel. Alle behandeltechnieken hebben effect op het hele lichaam. De doorstroming van het weefsel (spieren, organen en botten) wordt gestimuleerd en de natuurlijke veerkracht kan zich herstellen. Eigenlijk kan iedereen baat hebben bij osteopathie, ieder mens en ieder lichaam is immers altijd in beweging.

Wanneer deze beweeglijkheid door een blokkade of door spanning onder druk kan komen te staan, levert dit dan ook snel klachten op. Met de manuele, zachte behandeling, kunnen deze klachten in veel gevallen goed behandeld worden. Dit maakt osteopathie dan ook geschikt voor kinderen, baby’s, volwassenen, ouderen en zwangere vrouwen.

Screenshot_3

IEDEREEN IS UNIEK

Ik richt mijn behandeling altijd op de persoon. Ieder mens is immers uniek en ieder lichaam is dan ook anders. Twee mensen met dezelfde klachten kunnen hele andere oorzaken hebben. Gemiddeld kan je met een behandeling per een tot twee weken al goede resultaten behalen. Hierbij kijken we ook naar hoe veranderingen die je kunt maken in je leven om de kans op terugkeer van de klacht te minimaliseren. Herpak je beweeglijkheid en stimuleer de veerkracht van je lichaam en neem contact op!

Bekijk hier mijn CV